LLOC DEL CONGRÉS

El 2n congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya es realitzarà al MÓN SANT BENET, a Sant Fruitós del Bages, gràcies a la col·laboració de la Fundació Catalunya - La Pedrera.

El Món Sant Benet és un centre cultural patrimonial que aplega diferents espais i serveis culturals, turístics, d'oci i científics.

com arribar-hi EN TRANSPORT PÚBLIC?

Des de Barcelona

Existeix un bitllet combinat de Ferrocarrils que inclou el trajecte d'anada i tornada fins a Manresa Baixador amb FGC, el trajecte d'anada i tornada amb autobús de Transbages fins a Sant Fruitós de Bages o fins a Navarcles i l'entrada al Monestir. Des de l’estació d’autobús fins al monestir hi ha un trajecte a peu d’uns 15 minuts de durada.


El trajecte Barcelona Sants – Manresa també es pot fer a través de la línia R4 de Rodalies RENFE. Un cop arribats a Manresa, podeu completar el trajecte fins a Sant Fruitós de Bages amb els autobusos números 751, 722, 715 i 712.Des de Tarragona, Girona i Lleida

Mitja Distància RENFE fins a Barcelona Sants, d’aquí podeu agafar el tren de Rodalies de la línia R4 fins a Manresa, on podeu continuar trajecte fins Sant Fruitós de Bages amb els autobusos números 751, 722, 715 i 712.


OPCIONS D'ALLOTJAMENT

Per les persones que us quedeu a dormir la nit del dijous, a Sant Fruitós del Bages, Navarcles i Manresa hi ha diverses opcions d'allotjament.

 

A l'Hotel del Món Sant Benet ens han ajustat les tarifes per als participants del congrés:

75€ per habitació individual

84 € per habitació doble 

amb IVA i esmorzar inclòs 

 

Per a reservar allotjament a l'Hotel del Món Sant Benet només cal que truqueu i comuniqueu que sou participants del 2n congrés del TSAcat, i us aplicaran les tarifes establertes.

 

 

Una opció més econòmica és a l'Alberg del Carme, a Manresa. Les tarifes són les següents:

22,55€ per persona (sense carnet d'alberguista)

amb esmorzar inclòs

 

 

Trobareu més opcions d'allotjament clicant els següents enllaços:

BAGES TURISME

MANRESA TURISME

GREMI D'HOTELERIA I TURISME DEL BAGES